Skip to main content

FLUISTERBOOT “DE DORDTEVAER”

Maak kennis met de mooie grachten van Dordrecht en kom op plekken waar u nooit eerder kon komen. Rondvaartboot de Dordtevaer is een elektrisch aangedreven open boot en is speciaal ontworpen voor de Dordtse ‘waterwandelgangen’.

Startend naast de Wijnbrug vaart u onder druppelende bruggen, langs donkere doorkijkjes en kolossale pakhuizen. U komt ogen tekort, zeker als de Dordtevaer vervolgens koers zet naar de Oude Maas. U bevindt zich op het middelpunt van de Europese scheepvaartroute (op de kruising met de Beneden Merwede en de Noord). Tijdens de rondvaart, die een klein uur duurt, krijgt u informatie over de verschillende bezienswaardigheden.

OPSTAPPLAATS 

De rondvaart begint en eindigt naast de Wijnbrug (bij restaurant de Stroper)

RESERVEREN EN BOEKEN 

De boot vaart vanaf 1 april 2023 t/m 31 oktober 2023 

Plaatsen kun je reserveren en online betalen  via: www.dordtevaar.nl 

Voor het boeken van een hele boot kan de aanvraag via onze mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via: restaurant de Stroper, telefoonnummer 078-6130094. 

Het getij en de weersomstandigheden kunnen van invloed zijn de op duur van de rondvaart en het al dan niet varen van de boot. De boot is helaas niet geschikt voor rolstoelen.